search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:44
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Αποχωρεί ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης μετά από 37 χρόνια

23.06.2021 17:59
kalfagiannis_new

Μετά από 48 χρόνια εργασίας, εκ των οποίων τα 37 στην ΕΡΤ, ο γνωστός συνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ υπέβαλε την παραίτησή του λόγω συνταξιοδότησης.

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης σε επιστολή προς τους συναδέλφους του χαρακτηρίζει την ημέρα της παραίτησής του ως «ορόσημο για τη ζωή του» αλλά υπόσχεται μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί «το δίκιο και το καλύτερο για όλους με ισονομία και δημοκρατία. Θα συνεχίσω να βοηθώ και να στηρίζω όποιον μπορώ και θα συνεχίσω τους ταξικούς κοινωνικούς μου αγώνες με την ίδια αυθεντικότητα, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των εργαζομένων στην ΕΡΤ, στην επιστολή του σημειώνει πως «είναι αλήθεια ότι οι “εξουσίες” προσπάθησαν να μας σταματήσουν πολλές φορές, φυσικά όμως χωρίς αποτέλεσμα. “Εξουσίες” πολιτικές και οικονομικές που ανέκαθεν εκπροσωπούνταν από αυτούς που θέλουν μια κοινωνία πειθαρχημένη στα δόγματα του life style, του κοινωνικού κανιβαλισμού ο οποίος επιβάλλεται διαχρονικά από το νεοφιλελεύθερο “πρωτόκολλο” της ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Από αυτούς που ήθελαν να μας απαξιώσουν συνδικαλιστικά δίνοντας εντολές για “δολοφονία χαρακτήρων” σε αργυρώνητες “πένες” και άλλους …πρόθυμους, ώστε να κυριαρχήσει τελικά στο δημόσιο βίο, η αμνησία, η λάσπη, η παραπλάνηση το ψέμα και η συκοφαντία».

«Το “αντίο” ταιριάζει παρά μόνο σε παραιτημένους και σε ριψάσπιδες κι εγώ δεν ήμουν ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο, γι’ αυτό με αυτή την επιστολή δεν σας αποχαιρετώ, αλλά σας χαιρετώ εκφράζοντας αυτά που έχω στην ψυχή το μυαλό και την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι πάντα θα είμαι δίπλα σας σε κάθε αγώνα που θα δώσετε για το δίκιο, για την ΕΡΤ και τα ΙΔ. ΜΜΕ, για την κοινωνία, για όλα αυτά δηλαδή που αγάπησα πιο πολύ και από τον ίδιο μου τον εαυτό» καταλήγει ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Στην ΕΡΤ οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Πεκίνο 2022» και «Παρίσι 2024»

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Επιστρέφει στην ΕΡΤ με οικοδεσπότη τον Μαραβέγια

Το ΚΙΝΑΛ στο πλευρό της δημοσιογράφου Εύας Μπούρα για το κόψιμο της εκπομπής στην ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:43