search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην σύζυγός μου είναι νονά της πρώτης μου κόρης από τον δεύτερο γάμο» (Video)

24.06.2021 11:37
leyteris-lazaroy-new

Αγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε ο Λευτέρης Λαζάρου, μιλώντας για την άριστη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του.

O γνωστός σεφ αναφερόμενος στους δυο γάμους που έχει κάνει, αποκάλυψε ότι νονά της κόρης που έχει αποκτήσει από τον δεύτερό του γάμο, δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγό του!

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου.

Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν εγώ έχασα τη δική μου. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλιά μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό.

Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί» ανέφερε μεταξύ άλλων, καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μάριος Ιορδάνου: «Πάθαινα το ένα ισχαιμικό επεισόδιο μετά το άλλο – Ένιωσα ότι πεθαίνω» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα θρόμβωση – Μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου»

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα – Η στιγμή στο μαιευτήριο που συγκίνησε τον γιατρό της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22