search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54
MENU CLOSE

Στις φυλακές Ωρωπού ο Πέτσας – Επισκέφτηκε το κελί του Μίκη Θεοδωράκη

24.06.2021 19:59
oropos-new
Φωτογραφία Αρχείου

Τις πρώην φυλακές Ωρωπού, όπου φυλακίστηκαν δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι στα χρόνια της δικτατορίας, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την ανάπλαση των ιστορικών κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου.

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, έντεκα μήνες μετά, η κυβερνητική δέσμευση υλοποιείται με την ένταξη της πρώτης φάσης ανάπλασης του ιστορικού χώρου των παλαιών φυλακών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών, με συνολική χρηματοδότηση ύψους 6,7 εκατ. ευρώ.

Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Ωρωπού, Γεώργιο Γιασημάκη, ο κ. Πέτσας ξεναγήθηκε στον χώρο που έχει χαρακτηριστεί τόπος ιστορικής σημασίας και επισκέφθηκε το κελί, όπου φυλακίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης:

Και ο Τσακαλώτος «αδειάζει» τον Πολάκη για τα εμβόλια

Νέος πρέσβης (κοινής αποδοχής) στη Μαδρίτη για αναθέρμανση των σχέσεων Ελλάδας – Ισπανίας

Κοντά στο Κίνημα Αλλαγής ο Κώστας Χρυσόγονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54