search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Και ο Τσακαλώτος «αδειάζει» τον Πολάκη για τα εμβόλια

24.06.2021 19:20
tsakalotos_new

Όλο και πιο μόνος μοιάζει να μένει ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τις θέσεις του για τα εμβόλια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο χορό των στελεχών που τάσσονται ανοιχτά υπέρ των εμβολιών προστέθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος από το βήμα της Βουλής πήρε σαφείς -σαφέστερες δεν γίνεται…- απόστάσεις από τις απόψεις του Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα, ο Ε. Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανένα φάρμακο τον εμβολιασμό. Όσοι πιο πολλοί και πολλές εμβολιαστούν άμεσα τόσο το καλύτερο για την χώρα».

Παράλληλα, τόνισε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κάθε θέμα εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος και «πέταξε σπόντες» προς την πλευρά της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «και εμείς θα μπορούσαμε να πούμε πράγματα που έχουν αναφέρει βουλευτές σας και που εσείς ή ο κ. Μητσοτάκης δεν θα τα υιοθετούσε».

Πάντως, ο τέως ΥΠΟΙΚ ήταν απολύτως κρυστάλλινος όσον αφορά στη θέση του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης: «Το δικό μας ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο είναι: μην φοβάστε το εμβόλιο, είναι σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικό για τις οικογένειές σας, την κοινότητά σας, για την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα

Παρασκήνιο: Ένταση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Κόντρα Τσίπρα με Φίλη και «αδειάσματα» σε Πολάκη

Ο Ξανθός «αδειάζει» τον Πολάκη: Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητεί τα εμβόλια

Παγώνη προς Πολάκη: Οφείλεις να εμβολιαστείς για τους ασθενείς σου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50