search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό

25.06.2021 07:30

Μπορεί ο πρωθυπουργός να μην κάνει ανασχηματισμό πριν από την Άνοιξη του 2022 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ορισμένους, προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις, λόγω έλλειψης συντονισμού και καλής συνεργασίας με τα στελέχη του Μαξίμου.

Ένας από τους υπουργούς αυτούς θα είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός για τα θέματα της πανδημίας αλλά και γιατί τα προβλήματα και με την αναδιάρθρωση του συστήματος Υγείας είναι μπροστά.

Το «όχι» από Καραμανλή και Σαμαρά

Δεν πρόκειται να έρθει για κύρωση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, πριν από τον Σεπτέμβρη. Μένει τότε να δούμε αν Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς καταψηφίσουν την σύμβαση κύρωσης της συμφωνίας που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας. Το πιο πιθανό για τον Καραμανλή, είναι να απουσιάσει από την Βουλή, ενώ λέγεται ότι ο Σαμαράς θα παραβρεθεί και θα καταψηφίσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33