search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Εδώ ο Ιβάν, εκεί ο Ιβάν…

29.06.2021 07:30

Απορία αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση -όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και σε άλλους φίλους του- η μακρά απουσία από την Ελλάδα του Ιβάν Σαββίδη. Οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις του είναι στο φόρτε τους (Πόρτο Καρράς, Μακεδονία, ΠΑΟΚ, Λιμάνια, ΜΜΕ), αλλά το αφεντικό παραμένει στην Ρωσία. Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι είναι η πανδημία που περιορίζει τις μετακινήσεις του. Επίσης, βλέπουν με ενδιαφέρον υπόγειες κινήσεις για τυχόν μεταβιβάσεις μετοχών που κατέχει στα ΜΜΕ.

Βρήκαν Παππά…

Την πρόβλεψη ότι θα πάει τελικά η υπόθεση Παππά-Καλογρίτσα στο δικαστικό συμβούλιο σας την έχουμε κάνει. Να προβλέψουμε επίσης, ότι κάποιοι δεν λένε να σταματήσουν το κυνηγητό του πρώην στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και μόλις λήξει αυτό, θα ξεκινήσουν άλλες ιστορίες για αγρίους, ή για δράκους αν προτιμάτε.

Με την ευκαιρία να σας πω ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας όπου εμφανίζεται, όλο υπάρχει και κάποιος συριζαίος που του την πέφτει, γιατί θεωρεί ότι πούλησε τους πρώην συντρόφους του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:04