search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Βουλευτής ΝΔ: Τα παιδιά μου ζήτησαν να βάλω μέσο για να… εμβολιαστούν νωρίτερα (Video)

29.06.2021 16:56
kellas_new

Στην προσπάθειά του να πείσει για το πόσο καλό είναι το «Freedom Pass» o βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας μάλλον αποκάλυψε κάτι που δεν θα έπρεπε.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το μέτρο, το οποίο υποτίθεται ότι λειτουργεί ως κίνητρο για τους νέους ώστε να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι τα παιδιά του του ζήτησαν να παρέμβει ο ίδιος ώστε να εμβολιαστούν νωρίτερα.

«Τώρα για τα παιδιά σας που λέτε ότι αισθάνονται ότι εξαγοράζονται με 150 ευρώ, δεν το πιστεύω ότι το κάνουν. Γιατί τα ξέρω και είναι εξαιρετικά παιδιά. Αλλά θα σας πω ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα. Και χωρίς να υπάρξει το 150άρι. Αυτή είναι η διαφορά μας, για να καταλάβετε γιατί είμαστε εκεί που είμαστε» ισχυρίστηκε ο Χρ. Κέλλας.

Διαβάστε ακόμα

Αγωγή στον Μπογδάνο από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη

Δύο εβδομάδες άδεια θα δώσει ο Μητσοτάκης στους Υπουργούς του

Το Facebook ανακάλεσε μέσα σε μία μέρα το «μπλόκο» στον Πολάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:21