search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:36
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Miss Nevada η πρώτη τρανσέξουαλ στα καλλιστεία Μiss USA (Photos)

01.07.2021 12:27
miss usa new

Μια τρανσέξουαλ γυναίκα που κέρδισε το διαγωνισμό Miss Nevada USA σύντομα θα γίνει η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια διαγωνιζόμενη για τον τίτλο της Miss USA.

Πρόκειται για την Kataluna Enriquez, η οποία νίκησε 21 άλλες διαγωνιζόμενες και κατάφερε να κερδίσει το στέμμα.  «Τεράστια ευχαριστώ σε όλους που με υποστήριξαν από την πρώτη μέρα», έγραψε την επόμενη της νίκης της. 

«Η κοινότητά μου, είσαι πάντα στην καρδιά μου. Η νίκη μου είναι η νίκη μας. Μόλις φτιάξαμε ιστορία. Χαρούμενη περηφάνια» ανέφερε.

Φορώντας ένα φόρεμα με ουράνιο τόξο που σχεδίασε, η Enriquez δέχτηκε το στέμμα και θα αγωνιστεί στη διαγωνισμό Miss USA τον Νοέμβριο.

Η Enriquez είναι υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και στοχεύει «να σπάσει τα εμπόδια και να εκπροσωπήσει εκείνους που δεν εκπροσωπούνται πάντα»

Η ίδια σε συνέντευξή της είπε ότι δεν της επιτρεπόταν να χρησιμοποιεί τουαλέτες ούτε αγοριών, ούτε κοριτσιών και αντιμετώπισε εκφοβισμό από τους συμμαθητές της για την ταυτότητα του φύλου της, όπως αναφέρει ο Guardian.

«Μεγαλώνοντας, μου είπαν συχνά ότι δεν μου επιτρέπεται να είμαι ο εαυτός μου ή να βρίσκομαι σε χώρους που δεν ήμουν ευπρόσδεκτος», είπε. 

«Σήμερα είμαι μια υπερήφανη τρανσέξουαλ έγχρωμη γυναίκα. Και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης

Ανακαλύφθηκε το μικρότερο άστρο «λευκός νάνος» που έχει βρεθεί ποτέ

Θανατική ποινή: Επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά τον κορωνοϊό – Είχαν ανασταλεί λόγω πανδημίας

Κατάρρευση κτρίου στο Μαϊάμι: Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:36