search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:32
MENU CLOSE

Copa America: Πρόκριση στα πέναλτι για την Αργεντινή – Σούπερ τελικός με Βραζιλία! (Video)

07.07.2021 10:30
argentina_new

Στον τελικό του Copa America προκρίθηκε τα ξημερώματα η Αργεντινή, η οποία επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι της Κολομβίας.

Εκεί, τα ξημερώματα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Βραζιλία!

Σε ένα παιχνίδι με πολύ έντονες συγκινήσεις, οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Γκολ (1-1), δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και VAR

Ηρωας του αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι κι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Η Αργεντινή του Λιονελ Μέσι επιστρέφει σε τελικό από το 2016 και θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία. 

Η Αργεντινή μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο.  Στο 36, η κεφαλιά του Μίνα, πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 37’, το σουτ του Μπάριος, πρώτα κόντραρε και μετά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι! 

Στο 60’, ο Ντίαζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-1. Στο 77’ η Αργεντινή ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής το αρνήθηκε, αφού χρησιμοποίησε και το VAR. 

Στα πέναλτι ο Μαρτίνες ήταν εξαιρετικός. Απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σάντσες, Μίνα και Καρντόνα κι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Για την Αργεντινή είχε αστοχήσει ο Ντε Πάουλ. 

Κολομβία: Οσπίνα, Μουνιός, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο (46’ Φάμπρα), Κουαδράδο, Μπάριος, Κουέγιαρ (46’ Τσάρα), Λουίς Ντίας, Μπόρε (46’ Καρντόνα), Σαπάτα.
Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα (46’ Μοντιέλ), Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Γκουίδο Ροντρίγκες, Λο Σέλσο (57’ Παρέδες), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νίκο Γκονζάλες (67’ Ντι Μαρία).

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Στον τελικό του Γουέμπλεϊ η Ιταλία – Πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ισπανία (Videos)

Euro 2020: Η Εθνική Ιταλίας θα τιμήσει τη Ραφαέλα Καρά

Προολυμπιακό: «Έσβησε» το όνειρο της Εθνικής για το Τόκιο – Συντριβή με 97-72 από την Τσεχία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:31