search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει η δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου

07.07.2021 16:05
bitrioli-new

Για τις 15 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η έναρξη της πολύκροτης δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος νεαρής γυναίκας στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020.

Την ημέρα εκείνη η 36χρονη Έφη Κ., κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Π., θα βρεθεί εκτός απροόπτου πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα για πρώτη φορά μετά το αποτρόπαιο γεγονός,

Τα μέλη της σύνθεσης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας -τρεις τακτικοί δικαστές και τέσσερις ένορκοι- είναι εκείνοι που θα κληθούν με την ετυμηγορία τους να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το βούλευμα που έχει εκδοθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, η κατηγορούμενη παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το δικαστικό συμβούλιο είχε υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση παραπέμποντας την κατηγορούμενη να δικαστεί για τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της Ιωάννας Π. θεωρείται ως ιδιαίτερα κρίσιμη για την έκβαση της δίκης, καθώς για πρώτη φορά θα κληθεί δημοσίως να περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε.

Διαβάστε επίσης

Κυψέλη: Καταγγελία νεαρής κοπέλας για επίθεση με καυστικό υγρό από άνδρα (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα λόγια της Ιωάννας – «Η όψη μου με τρομάζει» (Photo)

Επίθεση με βιτριόλι: Η ανάκριση και τα στοιχεία για το κινητό και την τσάντα της 35χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:15