search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα που προκάλεσε την αντίδραση Χαρδαλιά

07.07.2021 16:51
ARIPORT_CORONA_NEW

Έρευνα για τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα για παράτυπη είσοδο στη χώρα ατόμων που είχαν συμπτώματα κορωνοϊού διέταξε η δικαιοσύνη.

Το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, κινητοποίησε και τη δικαιοσύνη, καθώς η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο αναφέρει ότι με εντολή του Ν. Χαρδαλιά, παρά τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν, φέρεται να πέρασαν, ενώ είχαν πυρετό, από το αεροδρόμιο 4 άτομα της συνοδείας της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε ότι στις 22 Οκτωβρίου του 2020, «με εντολή Χαρδαλιά μπήκαν ασθενείς στη χώρα». Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε η αρμόδια εισαγγελέας θα διερευνήσει τη βασιμότητα των αναφερομένων στο επίμαχο δημοσίευμα. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε επικριτικά τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Χαρδαλιάς ήδη έχει διαψεύσει με δήλωσή του το δημοσίευμα και έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και μηνυτήρια αναφορά στις αρμόδιες εισαγγελικές Aρχές προς άμεση διερεύνηση των αναφερομένων στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοπάρτι: Νέες εικόνες από το μπιτς μπαρ στον Άλιμο – Ίδιο σκηνικό και στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Χαλκίδα: Νέο κορωνογλέντι σε νυχτερινό κέντρο – Απίστευτες εικόνες με πελάτες χωρίς μάσκες και αποστάσεις (Video)

Τζανάκης: Θα φτάσουμε και πάλι τα 3.000 κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:16