search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:55
MENU CLOSE

Κορωνοπάρτι: Νέες εικόνες από το μπιτς μπαρ στον Άλιμο – Ίδιο σκηνικό και στο Καλλιμάρμαρο (Video)

07.07.2021 09:54
koronoparti_new

Καινούργια βίντεο, από νεαρούς χρήστες των social media που παραβρέθηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε μπιτς μπαρ στον Άλιμο όπου δεν τηρήθηκε σχεδόν κανένα υγειονομικό μέτρο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο επίμαχο βίντεο, επιβεβαιώνεται ότι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του μπιτς μπαρ στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον άλλον.

Μάλιστα, στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αρκετοί χρήστες αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι ανάλογο σκηνικό και σε μπαρ στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου όταν πριν από λίγες μέρες εντοπίστηκαν πάνω από 50 κρούσματα (θαμώνες και προσωπικό) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να κατεβάσουν ρολά για μερικές ημέρες.

Μπροστά σε αυτές τις εικόνες, το απόγευμα της Τρίτης η κυβέρνηση και συγκεκριμένα o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι χώροι διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες.

Παράλληλα, αυστηρές θα ειναι οι ποινές για τους ιδιοκτήτες που δεν τηρούν τα μέτρα. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Ν. Χαρδαλιάς, θα επιβάλλεται αναστολή λειτουργίας από την πρώτη παράβαση.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ανακοίνωσαν την ματαίωση των προγραμματισμενων event, μεταξύ των οποίων και το πάρτυ της προσεχούς Παρασκευής με καλεσμενο κορυφαίο ξενο DJ με γενική είσοδο 40 ευρώ και 1.000 ευρώ για τα VIP τραπέζια.

Επρόκειτο για εκδήλωση στην οποία αναμένονταν 3.000 άτομα

Διαβαστε επίσης:

Χαλκίδα: Νέο κορωνογλέντι σε νυχτερινό κέντρο – Απίστευτες εικόνες με πελάτες χωρίς μάσκες και αποστάσεις (Video)

Τζανάκης: Θα φτάσουμε και πάλι τα 3.000 κρούσματα

Καιρός σήμερα: Επιμένουν τα 38άρια – Πού θα φθάσει ο υδράργυρος (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:53