search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:44
MENU CLOSE

Κτηνοβάτης «πιάστηκε στα πράσα» στο Μενίδι – Κατσίκα το θύμα του

08.07.2021 10:44
katsika

Μπροστά σε μία αποκρουστική υπόθεση βρέθηκαν αστυνομικοί στο Μενιδι, μετά τις καταγγελίες κατοίκου της περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες 78χρονος κτηνοβάτης ασελγούσε σε κατσίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιεύει η Espresso, ο φερόμενος ως κτηνοβάτης πήγε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε ένα οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του καταγγέλλοντος, όπου έβοσκαν τρεις κατσίκες, οι οποίες ανήκουν σε μια κάτοικο της περιοχή, τις πλησίασε κρατώντας χόρτα που ξερίζωσε από το έδαφος και άρχισε να ταΐζει μία από αυτές. Στη συνέχεια πήρε το σκοινί που ήταν δεμένη και την έσυρε σε ένα κοντέινερ που ήταν κοντά στο σημείο.

Η νοσηρή πράξη

Ο 71χρονος που είδε τη σκηνή αποφάσισε να πάει να δει τι ήθελε να κάνει με την κατσίκα κι έτσι άνοιξε το κοντέινερ και έμεινε εμβρόντητος βλέποντας τον 78χρονο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να έχει μείνει με ένα λευκό εσώρουχο. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε πιάσει την κατσίκα και ασελγούσε σε βάρος της όρθιος. Τότε, ο 71χρονος του φώναξε: «Τι κάνεις εκεί, ρε;» και ο κτηνοβάτης του απάντησε: «Αυτό που βλέπεις», ενώ συνέχισε απτόητος να ασελγεί σε βάρος του ζώου.

Οπως κατέθεσε ο 71χρονος, οι αρρωστημένες πράξεις του κράτησαν περισσότερο από 20 λεπτά. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Λιγνάδης: Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για νέα αδικήματα

Μεγάλη πυρκαγιά στη Χίο – Εντολή προληπτικής εκκένωσης οικισμού (Video)

Παυλάκης: Τα κρούσματα σχεδόν θα διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα, αν μείνουν έτσι τα πράγματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:43