search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Χρυσοχοΐδης για Ηλιούπολη: Χυδαία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

11.07.2021 16:47
Xrysoxoidis_new

Για πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, αναφορικά με τις καταγγελίες για τους χειρισμούς της ΕΛΑΣ στην υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω δηλώσεις γι’ αυτή τη δραματική ανθρώπινη ιστορία. Με αναγκάζει όμως η χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβη χθες σε 2 συλλήψεις, με τη μία να άφορα αστυνομικό. Ο συλληφθείς αστυνομικός, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η εμπορία ανθρώπων. Η υπόθεση ύστερα από τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό που οδήγησε στις δύο συλλήψεις αναδεικνύει αποκρουστικές πτυχές της ενδοοικογενειακής βίας, ενός διαχρονικού προβλήματος που αποτελεί όνειδος για τις κοινωνίες. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία Τμήματος Αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας, το θέμα ωστόσο είναι ευρύτερο και απαιτεί την ευαισθητοποίηση όλων. Περιστατικά σαν το χθεσινό, με το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που μάλιστα εποπτεύεται από τον Αντιεισαγγελέα Εφετών να κάνει με αποτελεσματικότητα τη δουλειά του για την εξιχνίαση των βαρέων αυτών αδικημάτων, με σεβασμό στο θύμα, από κανένα σοβαρό κόμμα, πουθενά στον κόσμο δεν θεωρούνται ευκαιρίες πολιτικής εκμετάλλευσης.

Όχι όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπό του, που επιχειρούν δίχως ίχνος ντροπής να καπηλευθούν κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη-18χρονη: Καταγγελίες για τη στάση της ΕΛΑΣ – Τι απαντά ο Χρυσοχοΐδης

Βιασμός 18χρονης: Δικογραφία «φωτιά» για τον επίορκο αστυνομικό – Συνελήφθη και ο πατέρας της

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο βιαστής πατέρας της 18χρονης και ο αστυνομικός που την εξέδιδε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53