search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Φωκίδα: Νέο σοκ με πατέρα που κακοποιούσε τα τρία του παιδιά

14.07.2021 13:31
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους: Έκλεισαν το παιδί τους σε κλουβί και το σκότωσαν με καυτό νερό - Media

Νέο σοκ στην ελληνική κοινωνία. Φαίνεται ότι οι περιπτώσεις κακοποίησης ή ακόμα και σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους είναι περισσότερες από αυτές που φανταζόμασταν.

Αυτή τη φορά συγκλονισμένη δηλώνει η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Ευπαλίου της Φωκίδας, από την είδηση ότι άνδρας 42 ετών, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 10 με 16 ετών, τα κακοποιούσε, με την 14χρονη μάλιστα κόρη του να τον καταγγέλλει και για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ξημερώματα Δευτέρας γυρίζοντας σπίτι ο 42χρονος αλλοδαπός, πιθανότατα υπό την επήρεια μέθης, βιαιοπράγησε σε βάρος και των τριών ανήλικων παιδιών του, που αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε σπίτι συγγενών τους.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, συνοδεία των συγγενών τους, κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Ευπαλίου, με την 14χρονη να καταθέτει ότι μερικούς μήνες πριν είχε ασελγήσει σε βάρος της.

Ο 42χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την 14χρονη και τα αδέλφια της η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Την προσεχή Παρασκευή ο πατέρας αναμένεται να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, ενώ εν αναμονή και των ιατροδικαστικών ευρημάτων, προχωρά η έρευνα για την κακουργηματική πράξη της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης

Θήβα: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις διαδοχικές επιφανειακές δονήσεις – Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί (Photos/Video)

Αστυνομικοί καταδίωκαν και πυροβόλησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε… 12χρονος (Video)

Άδεια: Πώς υπολογίζεται, τι ισχύει για το επίδομα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:50