search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:16
MENU CLOSE

Οι αγκαλιές Ράμα με τον Γιώργο Παπανδρέου

14.07.2021 17:03
rama-papandreou-1

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Eντι Ράμα επισκέφθηκε την Αθήνα χθες Τρίτη όπου έγινε δεκτός με αγκαλιές από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Α. Παπανδρέου, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Οπως μεταδίδει το echedoros-a.gr, επικαλούμενο τα μέσα ενημέρωσης στην Αλβανία, οι λεπτομέρειες ή οι λόγοι για την επίσκεψη του Ράμα δεν είναι ακόμη γνωστοί, αλλά όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, η συνάντηση μεταξύ τους ήταν πολύ εγκάρδια. 

Ο Ράμα αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επίσκεψή του, όπως κάνει σε κάθε επίσκεψή του, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα μετά την επανεκλογή του. 

Στο Συμπόσιο της Σύμης

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως είχε ανακοινώσει ότι ο Εντι Ράμα θα συμμετείχε στις εργασίες του 23ου Συμποσίου της Σύμης που διοργανώνεται από το Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στο Λαγονήσι.

Διαβάστε επίσης

«Γαλάζιος» βουλευτής έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη για… πληρωμή του ΕΛΓΑ – Ενόχληση Μαξίμου

Μητσοτάκης, Μπακογιάννης, Κοσιώνη στη βάφτιση της εγγονής της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη στην Τήνο (Photo)

«Πυρά» Πολάκη: Τα μέτρα κατά των αντιεμβολιαστών καταπατούν την ελευθερία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:16