Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στον Ουγγαρέζο για τις... ανασφάλειες! (Video)
Για τα σχέδια της επόμενης σεζόν μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας της εκπομπής για τη φετινή χρονιά.
«Τον Δημήτρη δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, ωστόσο παρακολουθώντας τον τηλεοπτικά, διαβάζοντας την πένα του ή ακούγοντάς τον στο ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει πράγματα χωρίς φίλτρο, με τη δική του ταυτότητα, όχι για να κατηγορήσει κάποιον.
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συνέντευξή του, ασφαλώς είναι η άποψή του. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής, αλλά μπορεί να έχει και δίκιο» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ενώ αναφορικά με τη σύνθεση της ομάδας της την επόμενη σεζόν, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποια πρόσωπα.
«Δε γνωρίζω αν θα έχω την ίδια ομάδα του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί τόσο με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν. Αυτά είναι υπό διαμόρφωση και σε συζητήσεις. Ο σταθμός αποφασίζει και εγώ ακόμα δεν γνωρίζω. Έχουμε μπροστά μας δρόμο, να κάνουμε τρέιλερ, φωτογραφίσεις, να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν και σίγουρα να επιστρέψουμε ξεκούραστοι και με ωραία πράγματα».
Διαβάστε επίσης:
Άγριες Μέλισσες: «Ήξερα ότι θα είμαι στη σειρά – Ούτε καστ δεν πέρασα» (Photo)
Νάντια Μπουλέ: Μαμά για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός! (Photo)