search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:59
MENU CLOSE

Νέος θάνατος πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών

16.07.2021 21:52
dahlia_sky_new

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των γυναικών σταρ του ερωτικού σινεμά που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της εντοπίστηκε η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Dahlia Sky. Η 31χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφερε τραύμα από πυροβολισμό. Η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έχε ανακοινωθεί, όμως εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εξετάζεται η αυτοκτονία. «Προσανατολιζόμαστε προς πιθανή αυτοκτονία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει κάποιο εγκληματική ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν η ηθοποιός ήταν άστεγη το τελευταίο διάστημα και ζούσε στο αυτοκίνητό της και σε φίλους της που τη φιλοξενούσαν. Το πτώμα της εντοπίστηκε στην περιοχή Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στη Καλιφόρνια, ενώ ο χρόνος θανάτου της εκτιμάται στις 20 Ιουνίου.

Η Sky -κατά κόσμον Μπρίτανι Κόλινς, γεννημένη το 1989- εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία των ταινιών πορνό, ενώ τελευταία είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο στο στήθος και η οικογένεια της ανέφερε πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε ανεβάσει μια καμπάνια για συλλογή χρημάτων στο GoFundMe, για να πληρώσει τα νοσήλειά της.

Η Κόλινς ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες το 2010 ως Bailey Blue και άλλαξε το «καλλιτεχνικό» της όνομα το 2014 μετά από δικαστική διαμάχη με εταιρεία ρούχων που έφεραν την ίδια ονομασία. Συνολικά γύρισε πάνω από 600 σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης

Διάσημη πορνοστάρ εξομολογείται: Έχω κατάθλιψη και αυτοκτονικές τάσεις (photos)

Μεξικό: Αγωγή σε πορνοστάρ για… ταινία μέσα σε βάρκα στο εθνικό πάρκο της χώρας (Photos)

Πέθανε Βραζιλιάνα πορνοστάρ που μαχαίρωσαν στο λαιμό – Τρεις μήνες πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58