search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» (Video)

19.07.2021 11:12
dimitris-skarmoytsos-new

Τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τους πολίτες που παραμένουν ανεμβολίαστοι εξέφρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός σεφ χαρακτήρισε το εμβόλιο κατά της Covid-19 ως «όπλο» κατά του ιού, ενώ δηλώνει ανασφαλής να εργάζεται με ανθρώπους που δεν το έχουν κάνει ακόμα.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας.

Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες. Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας.

Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε, μπορούμε να παροτρύνουμε. Στις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζουν κάνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο. Παρόλ’ αυτά, όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;»

Διαβάστε επίσης:

Φιλιώ Πυργάκη: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της μεγάλης ερμηνεύτριας του δημοτικού τραγουδιού

Αντώνης Ρέμος: «Eμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε» (Video)

Αντέλ: Ούρλιαζε για να χάσει το κάρφωμα το Αντετοκούνμπο (Photos & Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:39