search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν διέκοψε ένα τραγούδι του και έπιασε το μπουζούκι – Η αγκαλιά του Άκη Πάνου (Video)

20.07.2021 16:51
voskopoulos-new

H σκηνή για όσους την έζησαν εκείνο το βράδυ του 1993, θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη τους. Ο Τόλης Βοσκόπουλος στην πίστα να τραγουδά και ο κόσμος από κάτω να παραληρεί. Ξαφνικά ο «πρίγκιπας» του Ελληνικού πενταγράμμου διακόπτει το τραγούδι του.


Από κάτω ο κόσμος σταματάει ότι κάνει και τον παρακολουθεί. Ο Τόλης παρατάει το μικρόφωνο και πιάνει ένα μπουζούκι από έναν οργανοπαίχτη της πίστας. Σκύβει ρίχνει μια δυο πενιές για να ακούσει τον ήχο και στη συνέχεια εκστασιασμένος αρχίζει να παίζει το μπουζούκι.


Ο κόσμος παρακολουθεί τον λατρεμένο του τραγουδιστή αμίλητος. Τα δάχτυλα του Τόλη παίρνουν φωτιά επάνω στις χορδές. Και τότε από το πουθενά πετάγεται στην πίστα ο μεγάλος συνθέτης, ο Άκης Πάνου. Κατευθύνεται στον Τόλη.


Τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Δεν του λέει τίποτε, μόνο τον φιλάει στο πρόσωπο. Ο Τόλης συγκινείται, βουρκώνει και δακρύζει. Η εκτίμηση που είχαν οι δυο άνδρες ο ένας για τον άλλον βγήκε σε μια αγκαλιά και σε ένα φιλί.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Πώς αποχαιρέτισαν οι επώνυμοι φίλοι του τον «πρίγκιπα» (Video)

Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα που είχε γράψει για τον Στράτο Διονυσίου (Video)

Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία – Το story της Άντζελας Γκερέκου πριν από μερικές μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57