search
ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 23:48
MENU CLOSE

Προσάραξε στη Μύκονο το «Flying Cat 3»

25.07.2021 22:57
flying_cat_new

Σε αβαθή στο νησί της Μυκόνου προσάραξε το πρωί της Κυριακής το ταχύπλοο «Flying Cat 3».

Σύμφωνα με το Λιμενικό, από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ διαπιστώθηκε μικρή εισροή υδάτων.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ίδια μέσα στον λιμένα Μυκόνου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 55 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, ενώ τέθηκαν σε ετοιμότητα υλικά και μέσα απορρύπανσης για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τα επτά νησιά που ακολουθούν την Μύκονο στον δρόμο προς το «κόκκινο» (Videos)

Δωρεάν rapid test: Πού θα βρείτε τη Δευτέρα

Μύκονος-κορωνοϊός: Τέλος στις 06:00 τα έκτακτα μέτρα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.09.2025 23:48