search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε κάμπινγκ εθνικιστών

31.07.2021 14:58
camping

Ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε κάμπινγκ στη Χαλκιδική όπου η εθνικιστική οργάνωση Ιερός Λόχος θα πραγματοποιούσε διήμερο εκδηλώσεων.

«Ξέροντας την τοποθεσία που διεξάγεται το 2ήμερο εθνικιστικο camping, από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια η φασιστική ομάδα, πήραμε την απόφαση να επισκεφτούμε το μέρος και να προχωρήσουμε σε μια σειρά δολιοφθορών», αναφέρεται στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.

»Πιο συγκεκριμένα σπάστηκαν οι 4 δεξαμενές παροχής νερού, τα παράθυρα, οι σίτες και μέρος του κασώματος απο το τροχόσπιτο. Δυστυχώς περιοριστήκαμε μόνο σε υλικές ζημιές αφού ο ιδιοκτήτης του μέρους ήταν άφαντος. Φασίστες σας ψάχνουμε και σας βρήκαμε. Αλληλεγγύη σε όσους/ες/@ αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό και ό,τι τον γεννά», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία – Δάφνη: Τη δολοφόνησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 74χρονος πλήρως εμβολιασμένος (Video)

Νέα προειδοποίηση Ζερεφού: Για να υπάρξουμε σε αυτόν τον πλανήτη τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να αγωνιστούμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:48