search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στην Τσεχία: Τρεις νεκροί, δεκάδες τραυματίες (photos)

04.08.2021 10:59
TRENA_TSEXIA
Photo @twitter

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν δυο τρένα συγκρούστηκαν σε χωριό της Τσεχίας, κοντά στην πόλη Πίλσεν, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο απολογισμός των νεκρών από τη σύγκρουση ενός τρένου μεγάλης ταχύτητας που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Μόναχο στην Πράγα με ένα τοπικό τρένο στην Τσεχία αυξήθηκε σε τρεις, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο Reuters.

Η σύγκρουση σημειώθηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στα όρια του χωριού Μιλαβάτσε, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, ενώ ελικόπτερα και ασθενοφόρα βρέθηκαν άμεσα στο σημείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο αντιπρόεδρος της τσεχικής κυβέρνησης Κάρελ Χάβλιτσεκ δήλωσε ότι ένα από τα τρένα παραβίασε μια σήμανση για «stop» και συγκρούστηκε με το άλλο τρένο, περιγράφοντας την κατάσταση ως «σοβαρή».

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων τόνισε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι επτά άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι 31 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης:

Λευκός Οίκος: Αποτρόπαια τα ευρήματα για τον Κουόμο – Εισαγγελία Νέας Υόρκης: «Παρενόχλησε πολλές γυναίκες»

Πεντάγωνο: Νεκρός αστυνομικός σε ανταλλαγή πυρών – Πολλοί τραυματίες (Video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει να μην παραδώσει τα φορολογικά του στοιχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56