search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:24
MENU CLOSE

Η κυβέρνηση δεν είναι playmobil…

13.08.2021 16:48
orkos3

Με τίτλο, «Η κυβέρνηση δεν είναι playmobil» το ΚΙΝΑΛ σχολιάζει τον μινι ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και την τοποθέτηση στο σχήμα του Χρήστου Τριαντόπουλου.

H ανακοίνωση Τομέα Πολιτικής Προστασίας Κινήματος Αλλαγής


«Ορίστηκε νέος υφυπουργός με αρμοδιότητα τα θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές. Τις αρμοδιότητές του δεν τις γνωρίζουμε όπως, επίσης, δεν γνωρίζουμε πως αυτές θα συνυπάρξουν με τις αρμοδιότητες του κ. Χαρδαλιά. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, ποια από τις αρμοδιότητες για τα θέματα της κρατικής αρωγής που έχει σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών θα πάψει να ασκεί, αφού πρόσφατα με νόμο της κυβέρνησης αυτά τα θέματα περιήλθαν σ’ αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά

Και συνεχίζει: «Οπότε καλούμε τον Πρωθυπουργό να διευκρινήσει άμεσα τι θα αναθεωρηθεί από το υφιστάμενο ρυθμιστικό πλαίσιο αντιμετώπισης των καταστροφών και πως δεν θα βρεθούμε μπροστά σε μια ακόμη επικάλυψη αρμοδιοτήτων μεταξύ του μέχρι πρότινος εκλεκτού του Μαξίμου και του νέου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ένσταση Κύρτσου για την επιλογή Μπένου από Μητσοτάκη

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ζητά εκλογές;

Ο Φλωρίδης χαιρετίζει την επιλογή Μπένου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:18