search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 06:29
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Νέα καμπάνια για εμβολιασμό και μέτρα προστασίας εν όψει φθινοπώρου (Video)

17.08.2021 15:40
tourists_new

Η κυβέρνηση, θορυβημένη από το «φρένο» στους εμβολιασμούς και τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού, προσπαθεί να κινητοποιήσει τους πολίτες.

Έτσι, παρουσίασε νέο ενημερωτικό/διαφημιστικό σποτ υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, αλλά και υπέρ της τήρησης των μέτρων προστασίας από την COVID-19, με το οποίο απευθύνεται στους πολίτες που επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Επιστρέφοντας από τις διακοπές προσέχουμε περισσότερο. Κάνουμε self test και για μία εβδομάδα δεν ερχόμαστε σε στενή επαφή με ευπαθείς ομάδες, ειδικά εάν δεν έχουν εμβολιαστεί. Και εμβολιαζόμαστε! Κλείστε ραντεβού, προστατεύστε τον εαυτό σας» αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει για κίνδυνο νέου κύματος της πανδημίας με την επιστροφή των εκδρομέων από τις διακοπές τους.

Διαβάστε επίσης

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

arogi.gov.gr: Ενεργοποιείται η πλατφόρμα στήριξης για τους πυρόπληκτους

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Τι έχει προγραμματιστεί σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16