search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Τηλέτυπος: Αρχίζει η καταβολή των χρωστούμενων μισθών των εργαζομένων

26.08.2021 19:36
mega-tiletypos

Μετά από πολυετή αγώνα των εργαζομένων του πρώην Mega και των σωματείων τους,  έφτασε η στιγμή που θα αρχίσει η καταβολή των χρωστούμενων μισθών τους.

Κι αυτό γιατί οι τράπεζες αποφάσισαν να επιστρέψουν τα κεφάλαια που εισέπραξαν από τους  πλειστηριασμούς στην ειδική διαχείριση της Τηλέτυπος Α.Ε., εφαρμόζοντας τις διατάξεις που ψηφίστηκαν στη Βουλή.

«Θα είμαστε κοντά στους εργαζομένους του πρώην MEGA μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους και την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων χαιρετίζουν με ικανοποίηση τη λήξη της περιπέτειας των δημοσιογράφων και των εργαζομένων του πρώην MEGA (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.), αφού ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο πολυετής κοινός αγώνας εργαζομένων και Ενώσεων.

Καλωσορίζουμε την απόφαση των τραπεζών να επιστρέψουν τα κεφάλαια στην ειδική διαχείριση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η άμεση  καταβολή αποζημιώσεων και μέρους των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων, σε εφαρμογή των νέων διατάξεων που έφερε πρόσφατα στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών και ψηφίστηκαν σχεδόν ομόφωνα από τα κόμματα. Οι Ενώσεις απευθύνουν ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι κλείνει με αυτόν τον τρόπο ένας πενταετής κύκλος συνδικαλιστικού αγώνα.

Θα είμαστε κοντά στους εργαζομένους του πρώην MEGA μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους και την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων.

Διαβάστε επίσης:

Real FM: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του σταθμού

Αλλαγές στον Alpha τη νέα σεζόν

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι «έριξε» τον ΣΚΑΪ στην τέταρτη θέση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:25