search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Αρνείται ότι βίασε την 17χρονη ο Ρούμπεν Σεμέδο – Τι ισχυρίζεται

30.08.2021 17:14
semedo-new (2)

Την Τρίτη το πρωί θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία του βιασμού από κοινού σε βάρος 17χρονης, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, που συνελήφθη μετά από καταγγελία της παθούσας.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του. Ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο, δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία και τόνισε πως «όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία». Επεσήμανε επίσης, πως η καταγγέλλουσα είπε στον ποδοσφαιριστή πως είναι 19 ετών, συμπληρώνοντας πως «αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά τα πράγματα».

Ανέφερε δε στους δημοσιογράφους, πως «όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε ότι βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε κλαμπ στον Ωρωπό. Αφού ήπιαν, ο Σεμέδο, την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού.

Μαζί του ήταν και ένας 40χρονος Νιγηριανός ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Νωρίτερα, ο Σεμέδο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, για τον βιασμό στο σπίτι του, στην Γλυφάδα. Ο 40χρονος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Η «Ώρα του Ανασχηματισμού»: Τα νέα πρόσωπα, οι αμετακίνητοι και οι αντι-ΣΥΡΙΖΑ

Μύκονος: Στα χέρια της αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ (Video)

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:34