search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Η επιστροφή στα γυρίσματα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση (Photos)

30.08.2021 21:09
kevin-spacey

Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Κέβιν Σπέισι σε κινηματογραφικά πλατό, μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας είναι σε εξέλιξη σε περιοχή της Καλιφόρνια, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν χαλαρό τον σταρ να απολαμβάνει την επιστροφή του στα πλατό.

O ηθοποιός περιθωριοποιήθηκε από το Χόλιγουντ από τη στιγμή που άρχισαν οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, το 2017.

Πάνω από 20 άνδρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση, αλλά ο Σπέισι επέμενε στην αθωότητά του διαψεύδοντας τις κατηγορίες.

Διατυπώθηκαν διάφορες κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού σχετικά με τη συμπεριφορά του, αλλά καμία καταγγελία δεν έφθασε στο δικαστήριο και όλες έχουν διαψευσθεί.

Επίσης, τον Ιούλιο του 2019 η Εισαγγελία απέσυρε οριστικά τις κατηγορίες σε βάρος του, σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να έκανε σε νεαρό άνδρα, καθώς ο 21χρονος που τον κατηγορούσε, δεν εμφάνισε ποτέ τα στοιχεία που του ζητήθηκαν από το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η εξομολόγηση στον Ουίλιαμ για τον χωρισμό με τον Κάρολο – «Σε αυτό τον γάμο ήμασταν 3»

Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: Μια μέρα δική μου, όλη η ζωή σας

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Εντ Άσνερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:34