search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Αφγανιστάν: Στα χέρια των Ταλιμπάν ελικόπτερο Black Hawk – Άνδρας κρέμεται από κάτω (Video)

31.08.2021 21:04
blackhawk_taliban-new

Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Δείχνει ένα ελικόπτερο Black Hawk στον ουρανό της Κανταχάρ να το πιλοτάρει Ταλιμπάν και συγχρόνως από κάτω του να κρέμεται ένας άλλος Ταλιμπάν.

Αυτό σημαίνει πως τα ελικόπτερα που άφησαν πίσω τους οι Αμερικανοί, οι Ταλιμπάν έχουν την δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν.
Στο ίδιο βίντεο εκτός του ότι Ταλιμπάν πιλοτάρει ελικόπτερο κάτι που κάποιοι Αμερικανοί έλεγαν πως δεν θα συμβεί γιατί οι Ταλιμπάν δεν έχουν εκπαιδευμένους πιλότους, φαίνεται και ένας άλλος άνδρας να κρέμεται με σχοινί από το ελικόπτερο. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτός ο άνδρας είναι ζωντανός.


Και οι Ταλιμπάν το διαφημίζουν και το πανηγυρίζουν. «Αυτή τη στιγμή, τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισλαμικού Εμιράτου πετούν πάνω από την πόλη Κανταχάρ και πραγματοποιούν περιπολίες», αναφέρεται σε tweet των Talib Times.


Οι ΗΠΑ άφησαν πίσω τους στο Αφγανιστάν 73 ελικότερα τέτοιου τύπου από τα οποία όπως είπαν αφαίρεσαν μηχανήματα για να μην μπορούν να πετάξουν. Όμως το βίντεο δείχνει άλλα. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιχουλά Μουτζαχίντ, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «η χώρα μας κατόρθωσε να απελευθερωθεί πλήρως, χάρη στο Θεό»

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσοχατζόπουλος: Συντετριμμένη η Βίκυ Σταμάτη στην κηδεία του (Video/Photos)

Στα 3.628 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – 344 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι

Υπάλληλος σούπερ μάρκετ με ακρωτηριασμένο χέρι έσπασε στο ξύλο κλέφτη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50