search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Μόρφου: «Της λέω, Παναγία μου, δεν μου δίνεις έναν κορωνοϊούλη;» (Video)

04.09.2021 15:35
morfou_neofytos_new

«Αμετανόητος» ως προς τον τρόπο προσέγγισης της πανδημίας του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, στο πρώτο του κήρυγμα μετά την ανάρρωσή του από την covid19.

Είπε ότι παρακάλεσε ο ίδιος την Παναγία να του στείλει έναν «κορωνοϊούλη», ισχυριζόμενος ότι προσβλήθηκε από τον ιό επειδή αμάρτησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyprustimes.com, ο Νεόφυτος είπε: «Της λέω, Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου δίνεις, ένα κορωνοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής». Προσέθεσε ότι η «κατασκευασμένη ασθένεια» είναι μια δοκιμασία για όλη την οικουμένη και παρακάλεσε τους πιστούς να προσεύχονται για όλους τους ανθρώπους.

Χαρακτήρισε τα συμπτώματα που είχε πολύ ήπια, σαν να του έδωσε άδεια η Παναγία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να ξεκουραστεί.

Σημειώνεται ότι προ μηνών ο ίδιος Μητροπολίτης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επρόκειτο να εφαρμόσει τα νέα μέτρα που είχε εξαγγείλει τότε η κυπριακή κυβέρνηση, για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, κάνοντας λόγο για νέα τάξη πραγμάτων και προσπάθεια φτωχοποίησης του πληθυσμού από σκοτεινές και εωσφορικές δυνάμεις με στόχο να χάσουν οι πολίτες την πίστη τους και να αρχίσουν να εκλιπαρούν για εμβόλια.

Διαβάστε επίσης:

Γκάγκα: Κανείς δεν θέλει να λάβουμε οριζόντια μέτρα/lockdown λόγω μετάλλαξης «Δέλτα» (Video)

Μίκης Θεοδωράκης: Πρώτη ανάρτηση της κόρης του με αναφορές σε «τσιμπούρια» και «παράσιτα»

Κυριαρχεί η μετάλλαξη «Δέλτα», πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης «Mu» στη χώρα – Αυξάνονται οι διασωληνωμένοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50