search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Γρηγόρης Πολυχρονίδης: Ψυχολογική βία από αθλητικό παράγοντα καταγγέλλει ο Παραολυμπιονίκης (Video)

10.09.2021 14:40
Untitled design

Θύμα ψυχολογικής βίας από αθλητικό παράγοντα καταγγέλλει ότι έπεσε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης το διάστημα που ήταν στο Τόκιο για τους αγώνες.

«Μου ασκήθηκε ψυχολογική βία πριν τον αγώνα του μεταλλίου. Είναι απαράδεκτο να μου ασκείται ψυχολογική βία μετά από 20 χρόνια πορείας. Ζητάω την απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου. Τις νύχτες δεν κοιμόμουν. Σκεφτόμουν τι έχει γίνει.

Για να μπορώ να ησυχάζω, τραγουδούσα από μέσα μου το αγαπημένο τραγουδάκι της κόρης μου. Ευτυχώς που ήμασταν με τη σύζυγό μου, έχεις απόλυτη ανάγκη τον άνθρωπό σου εκεί. Δεν μπορώ αυτό να το αφήσω πίσω μου. Δεν φοβάμαι κανέναν, έχω το δίκιο με το μέρος μου.

Τι άλλο πρέπει να γίνει; Πρέπει να φάω και ξύλο; Δεν μπορώ να βασανίζομαι άλλο, δεν το αξίζω. Ζητάω να επιλυθεί ο εφιάλτης που περνάω. Εγώ δε μασάω, παίζω για το εθνόσημο, για τη χώρα μου, για την οικογένειά μου» τόνισε ο Παραολυμπιονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του US Open

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ολοκληρώθηκε η υπερειδική στο Σύνταγμα – Όλα όσα έγιναν (Video)

Ζαγοράκης: Παραίτηση με αιχμές – «Κάποιοι συνειδητά απαξιώνουν το ποδόσφαιρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:18