search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:27
MENU CLOSE

«Ελαφροχέρης» ξάφριζε πορτοφόλια και τσάντες στο κέντρο της Αθήνας (Video)

13.09.2021 16:25
marokinos_klevei_tsantes-new

Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος όσων κυκλοφορούσαν από το Κολωνάκι μέχρι το Πεδίο του Άρεως. Ο 28χρονος εντόπιζε τα θύματα του, κοίταζε εάν έχουν τσάντες η πορτοφόλι και με δεξιοτεχνία τους ξάφριζε.

Μάλιστα πολλές φορές η ψυχραιμία του έφτανε σε τέτοιο σημείο που έψαχνε τις τσάντες των θυμάτων του, μπροστά στα μάτια τους χωρίς εκείνα να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Στη συνέχεια πήγαινε σε διάφορα περίπτερα της περιοχής και με τις πιστωτικές κάρτες έκανε πολλές μικρές αγορές που δεν χρειαζόταν PIN

Ο άνδρας αυτός από το Μαρόκο, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από μαζικές καταγγελίες ανθρώπων που τους έκλεψαν τσάντες και πορτοφόλια. Μάλιστα όπως δείχνει και το βίντεο που ανέβασε το protothema.gr, ο άνδρας πλησιάζει το τραπέζι που κάθονται οι δύο πελάτες και «λοκάρει» τα σακίδια τους. Ψύχραιμος, ανοίγει τη μια τσάντα και αφού «ψαχουλεύει» και βεβαιώνεται ότι μέσα υπάρχει το πορτοφόλι, ανοίγει με απίστευτο θράσος και τη δεύτερη. Ολα γίνονται τόσο αθόρυβα και οι κάτοχοι των σακιδίων δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό.

Η σύλληψη του 28χρονου έγινε στις 15:30 της 3ης Σεπτεμβρίου, από άνδρες της ΟΠΚΕ στην οδό Νικηφόρου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων κατάφεραν να ταυτοποιήσουν 3 επιθέσεις ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αρπαγές.

Ο δράστης οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου ορίστηκε δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης:

6 συμβουλές για να μην πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Συλλήψεις για κοκαΐνη: Με χειροπέδες στον ανακριτή η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της (Photos)

Υπό περιορισμό οι ανεμβολίαστοι: Όλα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:25