search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21
MENU CLOSE

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger απαντά για την… ομπρέλα του Μητσοτάκη (Photo)

15.09.2021 14:12
MITSOTAKIS_OBRELA

Η αλυσίδα πολυτελών ξεονοδοχείων Steigenberger απάντησε σε tweet Έλληνα χρήστη για τη… διαφημιστική ομπρέλα που κρατούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί με ομπρέλα που έφερε το λογότυπο της αλυσίδας και συγκεκριμένα του πολυτελούς ξενοδοχείου Steigenberger Wiltcher, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Χρήστης του ελληνικού twitter έκανε mention την αλυσίδα ξενοδοχείων, θέλοντας προφανώς να τρολάρει και ρώτησε τους υπεύθυνους αν τους λείπει μια ομπρέλα, επισυνάπτοντας παράλληλα και σχετική φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ο διαχειριστής του λογαριασμού της αλυσίδας απάντησε επίσης με χιούμορ «Α και την ψάχναμε αυτή…» μαζί με δύο εικονίδια, ένα προβληματισμένο και ένα ξεκαρδισμένο στα γέλια…

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνος: Απολογείται για την στοχοποίηση νηπίων – «Έγινε ένα λάθος»

Χωρίς ρόλο και αρμοδιότητες στο Μέγαρο Μαξίμου η Αριστοτελία Πελώνη

Ο Άδωνις πλέκει το εγκώμιο του Χαρίτση – «Κάνουμε εξαιρετικές συζητήσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21