search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Europa League: Κόντρα στην Αντβέρπ ξεκινά το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Ολυμπιακού

16.09.2021 21:50
olympiakos_new

Την βελγική Αντβέρπ ανιιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22.00, Ote Sport 2) στην πρεμιέρα των αναμετρήσεων για τους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Βατσλίκ. Δεξιός μπακ ο Καρμπόβνικ, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ, οι Παπασταθόπουλος και Σισέ συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή απαρτίζεται από τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ η γραμμή κρούσης από Αγκιμπού Καμαρά, Αραμπί και Ονιεκούρου.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Αραμπί, Ονιεκούρου.

Στον πάγκο είναι οι: Τζολάκης, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Παπαδόπουλος, Σουρλής. Εκτός έμειναν Μασούρας και Καραργύρης.

Η Αντβέρπ κατεβαίνει με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Μπουτέζ. Δεξιός μπακ ο Μπατάγιε, αριστερός ο Μπούτα και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντε Λαέτ, Αλμέιδα. Αμυντικοί χαφ οι Ναϊνγκολάν – Βερστράετε, δεξιός εξτρέμ ο Φίσερ, αριστερός ο Μιγιόσι και ο Σαμάτα πίσω από τον Φρέι.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα ληστείας παίκτης της Τσέλσι – Του έκλεψαν τα μετάλλια

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το αντίο των Αγγελόπουλων

«Εθνικάρας»: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μαντζουράνη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:50