search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (Videos)

16.09.2021 09:16
olympiakos_new

Το ευρωπαϊκό τους κουστούμι φοράνε σήμερα το βράδυ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με στόχο την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης με το «καλημέρα» και θα προσφέρει πολύτιμους βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην βαθμολογία της UEFA.

Η ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, που συμμετέχει στο εφετινό Europa League.

Μία διοργάνωση που άρχισε την Τετάρτη (15/9) και στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε με νόημα την ημέρα της κλήρωσης για την φάση των ομίλων: «…θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά απ’ τα τρία προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, είναι προγραμματισμένη για την σήμερα, Πέμπτη (16/9, 22:00), με τους πρωταθλητές να υποδέχονται την Αντβέρπ. Η ομάδα από το Βέλγιο, έκανε εξαιρετική πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, όπου απέκλεισε στα play offs την Ομόνοια (2-4, 2-0, 3-2 στα πέναλτι).

Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη και θα επιδιώξει να «μπει με το δεξί» στην διοργάνωση, με τον Μαρτίνς να εφιστά διαρκώς την προσοχή στους παίκτες του για τις «παγίδες» της πρεμιέρας. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλείς προβλέψεις.

Για το «διπλό» στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ οφείλει σήμερα να κοιτάξει με την δέουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες, ιδιαίτερα στη μεσοεπιθετική γραμμή, και να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Κούρτιτς. Πίσω από τον Άκπομ θα παίξουν οι Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζη, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλια, Σβιντέρσκι και Κούτσια.

Η Λίνκολν, από τη μεριά της, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σολέρ, Σέρτζεντ, Γουάισμαν, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Ρόσα, Τορίγια, Γουόκοερ, Μπρίτο, Καραλέρο και Γκόμες.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης

Αποσύρεται από το ΝΒΑ ο Μαρκ Γκασόλ

Παναθηναϊκός: Σε επαφές με τον Δημήτρη Σιόβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58