search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Ο Παπακαλιάτης τρολάρει Καβογιάννη – «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα» (Video)

17.09.2021 18:07
christoforos-papakaliatis-new

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος» που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται από τη νέα χρονιά και μετά στο Mega.

Η σειρά διαδραματίζεται σε Αθήνα, Κέρκυρα και Παξούς με δυνατό cast.

Στη σειρά συμμετέχουν, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να κερδίσουν το κοινό με το υποκριτικό τους ταλέντο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, όπου διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Όταν όμως θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, η ζωή του θα ανατραπεί.

Ενα όμορφο στιγμιότυπο στο Instagram αποφάσισε να ανεβάσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με την Μαρία Καβογιάννη, στο οποίο μιλουν και οι δύο αγγλικά.

Στο βίντεο η  Μαρία Καβογιάννη παριστάνει την Αμερικανίδα, ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Λος Άντζελες και χαιρετά τους συναδέλφους της στα αγγλικά. Μετά από αυτό, όλοι «ξεκαρδίζονται στα γέλια».

Στη λεζάντα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: Αποχώρησε από την παράσταση «Προδοσία» – Η επίσημη ανακοίνωση

Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα υποστεί βία όταν μπήκα στον χώρο – Έχασα άπειρες δουλειές» (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: «Έχω έναν μόνο στόχο, να ζήσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:40