search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Ικανοποίηση στην Αlter Ego Media για την εκκίνηση του My Radio 104.6 FM

22.09.2021 18:43
MY RADIO 104.6 FM 2

Με ζωντανό πρόγραμμα έως τις 19.00, στα μικρόφωνα του γνωστά ονόματα και με έντονη τηλεοπτική παρουσία, σε εκπομπές ανα δίωρα, ο My Radio 104.6 FM  διανύει τα πρώτα 24ωρα ζωής του στον «αέρα».

Στην πρεμιέρα του σταθμού και ουσιαστικά τα εγκαίνια της συχνότητας από το νέο ραδιοφωνικό σχήμα τους Αλτερ Εγκο Media του Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε του κουτρούλη του πανηγύρι.

Με άλλα λόγια περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες πέρασαν από το στούντιο του σταθμού, συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο On Air  Openning Party και ευχήθηκαν επιτυχία και μακροημέρευση στον My Radio 104.6 FM.

Ανάμεσα τους και οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Βαρδής, Νίκος Βέρτης, Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα, Ζόζεφιν, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης, Πάνος Κιάμος,  Έλλη Κοκκίνου, Στέφανος Κορκολής, Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Μάστορας, Νίκος Οικονομόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Αναστάσιος Ράμμος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Μιχάλης Stavento, Διονύσης Σχοινάς, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χρήστος Χολίδης, κ.ά.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τους αγαπημένους παραγωγούς, μας κράτησε συντροφιά από τις 07:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ.

Οικοδεσπότες, στο κεφάτο πάρτι, ήταν οι γνωστοί «Mappes» των FM οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για το γιορτινό κλίμα στο στούντιο και τη συχνότητα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον υποδέχθηκαν τους ακροατές, τα αγαπημένα αστέρια της μουσικής αλλά και τους παραγωγούς του My Radio 104,6.

Όλοι άφησαν το μουσικό τους στίγμα και σφράγισαν την πρώτη μέρα του ραδιοφωνικού ταξιδιού.

Η μοναδική Ναταλία Γερμανού, η αστείρευτη Κατερίνα Ζαρίφη και η Κόνι Μεταξά ο Χάρης Χρονόπουλος και ο dj Αντώνης Δημητριάδης, από το στούντιο του νέου ραδιοφώνου της Αθήνας, ομόρφυναν τη μέρα μας με την επιλογή των καλύτερων μουσικών κομματιών και τα πιο ευφάνταστα σχόλια τους.

Το πρόγραμμα του σταθμού όπως έχει  διαμορφωθεί:

Δευτέρα- Παρασκευή

07.00-11.00     The Mappes show : Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου, Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον- Η «χειρότερη» εκπομπή στο ελληνικό Ραδιόφωνο!

11.00-13.00      Ναταλία Γερμανού

13.00-16.00      Κόνι Μεταξά

16.00-19.00       Κατερίνα Ζαρίφη & Χάρης Χρονόπουλος

Παρασκευή και Σάββατο 22.00-02.00       Dj set με τον Αντώνη Δημητριάδη

Σάββατο και Κυριακή 07.00-11.00           BEST OF The Mappes

Διαβάστε επίσης

Πέρασε γυμνός σε ζωντανή πρωινή εκπομπή – Οι παρουσιαστές έκοψαν για διαφημίσεις (Video)

Τάσος Τρύφωνος για τον «Αδύναμο Κρίκο»: Δεν είναι στημένοι οι παίκτες (Video)

Σασμός – Spoiler: H σχέση Αστέρη – Αργυρώς αποκαλύπτεται, μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:54