search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Κώστας Μπακογιάννης: Επεισόδιο στις Νύχτες Πρεμιέρας – Γυναίκα του φώναξε «Ντροπή!» (video)

24.09.2021 11:40
BAKOGIANNIS_KOSTAS239

Επεισοδιακή ήταν η έναρξη στις Νύχτες Πρεμιέρας καθώς ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε στόχος αποδοκιμασιών από μια γυναίκα την ώρα που απηύθυνε χαιρετισμό στο κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης παρέστη στην τελετή έναρξης του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και καλωσόρισε τον κόσμο λέγοντας «Μόνο χαρά και μόνο ενθουσιασμός που ξανασυναντιόμαστε μετά από σχεδόν δυο χρόνια…». Ωστόσο προτού ολοκληρώσει της πρότασή του, μια θεατής τον διέκοψε φωνάζοντας του «Δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Ντροπή».

Πολλοί από το κοινό γέλασαν και ο Δήμαρχος Αθηναίων με αμηχανία απάντησε ότι δεν μπορεί να ξέρει αν γνωρίζει τη γυναίκα που τον αποδοκίμασε καθώς δεν τη βλέπει.

Στη συνέχεια κάποιος από τους θεατές ακούγεται να φωνάζει «ουστ!» με τον Κώστα Μπακογιάννη να σχολιάζει «Το «ουστ» να πάει σε εμένα κι όχι στο Φεστιβάλ, αν γίνεται».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στην Ευρωβουλή ο Χαρδαλιάς;

Στουρνάρας υπέρ Κεραμέως για τις αλλαγές στην Παιδεία

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ζαχαράκη εναντίον Γκλέτσου;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26