search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Σκρέκας για λογαριασμούς ρεύματος: «Αυξήσεις 2 με 3 ευρώ» (Video)

26.09.2021 13:09
skrek

Διευκρινήσεις αναφορικά με τις αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έδωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε πως οι αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι από μηδενικές έως 2 με 3 ευρώ για την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών.

«Για έναν πολίτη που θα έχει μία μέση κατανάλωση από 300 κιλοβατώρες έως 600 κιλοβατώρες, ή δεν θα δει καθόλου αύξηση ή θα δει μια αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση 2 με 3 ευρώ. Αυτό θα ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου. Οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί θα έχουν δύο διακριτές γραμμές πάνω στο έντυπο. Η μία θα έχει να κάνει με την επιδότηση από την κυβέρνηση που θα είναι της τάξης των 9 ευρώ το μήνα. Επίσης η ΔΕΗ και κάποιοι άλλοι πάροχοι έχουν εξαγγείλει μια ακόμη έκπτωση 9 ευρώ, ώστε να αντισταθμίσουμε σχεδόν το σύνολο των αυξήσεων. Από 600 κιλοβατώρες και πάνω θα δουν κάποιες αυξήσεις, πρόκειται για 2 στα 10 νοικοκυριά», ήταν τα λόγια του στo OPEN.

Παράλληλα διευκρίνισε πως οι αυξήσεις θα είναι ανάλογα με την κατανάλωση αλλά μέχρι τις 600 κιλοβατώρες όλοι οι πελάτες θα έχουν επιδότηση από την κυβέρνηση και αυτή θα ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Η δραματική έκκληση της φίλης του ηθοποιού στην Πολιτεία

Προσοχή: Πού και πότε θα ηχήσουν σειρήνες πολιτικής άμυνας

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41