search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Κάρολος και Νταϊάνα: Και οι δυο ήταν «ατακτούληδες» – Είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις και απατούσαν ο ένας τον άλλον

27.09.2021 16:26
karolos_daian-new

Ένα νέο βιβλίο με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις από πρώην σωματοφύλακες, τόσο του Καρόλου, όσο και της Νταϊάνα, έρχεται για άλλη μια φορά να ταράξει τα ήρεμα νερά του βασιλικού οίκου και να ανεβάσει την πίεση της Ελισάβετ.

Στο βιβλίο το οποίο έχει πληθώρα συνεντεύξεων των σωματοφυλάκων του Καρόλου και της συζύγου του, Νταϊάνα γίνονται γνωστές «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες σε σχέση με την ερωτική ζωή του ζευγαριού. Μια ερωτική ζωή που δεν αφορούσε το ζευγάρι, αλλά τις ερωμένες και τους εραστές των δυο πρωταγωνιστών.

Τόσο ο πρίγκιψ όσο και η «θλιμμένη πριγκίπισσα» έβγαιναν ερωτικά ραντεβού με άλλους και ενώ ο ένας απατούσε τον άλλον, προς τα έξω έπρεπε να δείχνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που δεν θα έδινε τροφή για σχόλια.

Και από την άλλη οι σωματοφύλακες τους που έπρεπε μεν να τους προστατεύουν αλλά από την άλλη δεν έπρεπε ο κόσμος να τους καταλάβαινε γιατί τότε κάτι θα υποψιαζόταν.

Το βιβλίο ονομάζεται «ΤHE SECRET ROYALS: SPYING AND THE CROWN, FROM VICTORIA TO DIANA» των Richard Aldrich και Rory Cormac. (Τα βασιλικά μυστικά, κατασκοπεύοντας το Στέμμα)

«Οταν συνόδευα την λαίδη Νταϊάνα στα προσωπικά της ραντεβού, δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Ούτε οι συνάδελφοί μου που ήταν στην υπηρεσία του Καρόλου, ούτε οι άνθρωποι της βασίλισας και του παλατιού, ούτε καν οι ανωτεροί μου, καθώς όλοι γνωρίζαμε ότι ανάμεσά μας βρίσκονταν και «καρφιά» που τα κάρφωναν στα tabloids» λέει ένας από τους σωματοφύλακες της Lady-D.

Και συνεχίζει για το πόσο «άτσαλη» ήταν η Νταϊάνα στα ερωτικά της ραντεβού και πως δεν την ένοιαζε τίποτε ενώ εκείνοι (οι σωματοφύλακες της) άσπριζαν τα μαλλιά τους από το άγχος

«Η Νταϊάνα ήταν σκέτη καταστροφή. Οταν ήθελε να βρεθεί με τον Χιούιτ μόνη της στο Ντέβον μας ζητούσε να την συνοδέψουμε και μετά εξαφανιζόταν για όλο το Σαββατοκύριακο. Ζούσαμε με τον τρόμο μην της συμβεί κάτι. Θα μας αποκεφάλιζαν. Σε ένα Σαββατοκύριακο άσπρισαν τα μαλλιά μας».

Και συνεχίζει: «Το χειρότερο ήταν με το ερωτικό κρυσφύγετο της Νταϊάνα στο Λονδίνο. Το σπίτι που βρήκε, ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι των Πάρκερ Μπόουλς στο Κλάρβιλ Γκρόουβ στο Νότιο Κένσιγκτον και μάλιστα σχεδόν δίπλα με τα γραφεία της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… Κόλαση. Δεν έπρεπε μόνο να τους κρύβουμε από μεταξύ τους, αλλά και από τις μυστικές υπηρεσίες».

«Η Νταϊάνα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από μας. Ακόμα και όταν δεν υπήρχε λόγος. Προκαλούσε πολλαπλούς πανικούς σε όλους μας, όταν αποφάσιζε να εξαφανιστεί και να πάει για ψώνια στον King’s Road με μόνη ασφάλεια τα μαύρα γυαλιά ηλίου της». «Μια φορά στο Αυστριακό θέρετρο Lech, κατέβηκε από το λούκι του σαλέ και τον πρώτο όροφο και εξαφανίστηκε για μια βόλτα μόνη της. Έγινε χαμός. Την ψάχναμε στα βουνά».

Και συνεχίζει ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα: «Η Νταϊάνα σχεδόν καθημερινά σκαρφιζόταν και κάτι για να μας κοροϊδέψει, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Οταν είχε την σχέση με τον Πακιστανό γιατρό, τον έβαζε στο παλάτι του Κένσιγκτον κρυμμένο στο πορπαγκάζ της BMW της. Δεν ήξερε ότι η ράμπα στην είσοδο είχε ζυγαριά. Οταν βλέπαμε 198 pounds βαρύτερο το αμάξι να επιστρέφει από όταν έφυγε, καταλαβαίναμε ότι είχε κρυφό συνεπιβάτη. Κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε. Μια φορά όμως δεν άντεξα. Μόλις είδα την μέτρηση 220 pounds έξτρα, της είπα ότι ο “κρυφός συνοδός της πάχυνε και θα έπρεπε να κάνει δίαιτα”. Από τότε δεν ξαναμετρήσαμε υπέρβαρο στο αυτοκινητό της. Τον συναντούσε εκτός παλατιού»…

Από την άλλη ο Κάρολος ήταν λίγο πιο διακριτικός. Όπως λέει ο σωματοφύλακας του Κόλιν Τρίμινγκ: «Οδηγούσε την Αστον Μάρτιν του από το Χάιγκροβ στο εξοχικό στο Γκλόσεστάιρ για να συναντήσει την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.»

Και ο σωματοφύλακας του Καρόλου διηγείται. Στη δεκαετία του 1960, όταν πήγε σπουδές στο Trinity College αποκαλύφθηκε μια ολόκληρη γυναικεία συμμορία, που ήθελε να τον απαγάγει. Ο κωδικός ήταν οι αμαζόνες του Τρίνιτι. «Σχεδίαζαν να τον απαγάγουν κατά την διάρκεια ενός πάρτι στο κολέγιο, όπου όλοι θα ήταν ντυμένοι με αποκριάτικα κοστούμια. Ηταν τραγικό και αστείο ταυτόχρονα. Ντυμένοι με αποκριάτικες στολές κυνηγούσαμε τις αμαζόνες στο πάρτι».

Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στην τελετή ανακήρυξης του ως Πρίγκιπα της Ουαλίας βρέθηκε και «ελεύθερος σκοπευτής που άνηκε σε εξτρεμιστική ομάδα για την απελευθέρωση της Ουαλίας αλλά ανακαλυψαμε και βόμβα στον χώρο της τελετής. Kαι μάλιστα με δραματικό τρόπο. Ένας 10χρονος νόμιζε ότι βρήκε μια μπάλα και την κλώτσησε. Η βόμβα έσκασε και ο μικρός έμεινε ανάπηρος».

Βέβαια οι αταξίες της Νταϊάνα δεν πέρασαν απαρατήρητες και από του Αμερικανούς. Μάλιστα η NSA είχε συντάξει έναν ογκωδέστατο φάκελο 1000 σελίδων για την πριγκίπισσα και τα… τσιλιμπουρδίσματα της. Ο φάκελος παραμένει απόρρητος 25 χρόνια μετά το θάνατο της.

Διαβάστε επίσης:

Belharra: Από σπόντα, γαλλικές φρεγάτες;

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως

Σεισμός στην Κρήτη: Μετρούν πληγές στο Αρκαλοχώρι – Σε εξέλιξη μετασεισμική δραστηριότητα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09