Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εντυπωσιακές εικόνες από την Ινδία, εκεί όπου ένα οκταώροφο κτίριο κατέρρευσε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα λόγω κατολίσθησης. Μάλιστα, η εκκένωσή του έλαβε χώρα πολύ γρήγορα και δεν υπήρξαν θύματα.
Το γεγονός συντελέστηκε στην περιοχή Σιμλά στο βόρειο κρατίδιο Χιμασάλ Πραντές της Ινδίας. Η εκκένωση ήταν επιτυχής και άμεση με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θύματα. Πολλοί ένοικοι ωσυόσο δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα μαζί τους καθώς ο κίνδυνος ήταν μεγάλος και δεν έπρεπε να χαθεί καθόλου χρόνος.
Το διάστημα από την προειδοποίηση μέχρι και την κατάρρευση του κτιρίου ήταν ελάχιστος, περίπου όσο και αυτός που χρειάστηκε για να καταρρεύσει εντέλει το το οκταώροφο κτίριο. Το έδαφος άρχισε να υποχωρεί και σε λίγα δευτερόλεπτα το κτίριο εξαφανίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Tι αναφέρει στην επιστολή του
Σακελλαροπούλου από Σταυρούπολη: Να απομονωθούν ακραία φασιστικά φαινόμενα
Αλέξης Κούγιας: «Είστε ανάγωγος» – Ένταση σε εκπομπή για Λιγνάδη (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.