search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Superleague: Σοβαρεύτηκε και νίκησε η ΑΕΚ, μοιρασιά Ατρόμητου με τον ΠΑΣ (Video)

03.10.2021 18:36
aek_new

H AEK «καρδιοχτύπησε» στο Αγρίνιο αλλά τελικά, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να επικρατήσει με 3-1 φτάνοντας έτσι τους 10 βαθμούς.

Η Ένωση προηγήθηκε με 0-2 πολύ νωρίς καθώς πρώτα ο Γκαρσία στο 13′ και στη συνέχεια ο Βράνιες στο 27′ πέτυχαν από ένα γκολ με ισάριθμες κεφαλιές. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε στο 58′ με τον Βέργο μπάινοντας και πάλι στο ματς.

Από εκείνο το σημείο μέχρι και το 83′ το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο, ωστόσο σε αυτό το λεπτό το «καθάρισε» ο Ζούμπερ, που σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Την ίδια ώρα, στο έτερο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα που λάμβανε χώρα ταυτόχρονα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφευγε με την ισοπαλία από την έδρα του Ατρομήτου. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε στο 6′ με τον Κλωναρίδι και κρατούσε τη νίκη μέχρι και τις καθυστερήσες του αγώνα. Στο 91′ ωστόσο ο Μορέιρα έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ξανά κορυφή για τους Θεσσαλούς

Άρης-Απόλλων Σμύρνης: 0-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύει τα θύματά του και τους μάρτυρες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:57