search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Σχεδόν 30 δημοσιογράφοι στο Μαξίμου – Το παράπονο Μητσοτάκη «για απουσία επικοινωνίας»

05.10.2021 10:29
maximou-new (2)

Σχεδόν τριάντα δημοσιογράφους απασχολεί το Μαξίμου, αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Και την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το enimerosi24 τρεις δημοσιογράφοι είναι τοποθετημένοι σε κάθε υπουργείο ως σύμβουλοι επικοινωνίας στελεχώνοντας τα γραφεία Τύπου. Όταν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα πώς είναι δυνατόν το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο να διαπιστώνει ως πρόβλημα για τις διάφορες πτυχές του κυβερνητικού έργου την απουσία έντασης στην αποστολή των μηνυμάτων προς τους πολίτες;

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας για την προσωπική βοηθό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και τη “Νταντά της γειτονιά. Πρωτοβουλίες δηλαδή που πέρασαν απαρατήρητες από την κοινωνία.

«Είναι δράσεις που καλούμαστε όχι απλά να υλοποιούμε, καλούμαστε και να αναδεικνύουμε. Γιατί πράγματι, μέσα στα πάρα πολλά τα οποία γίνονται, υπάρχουν πολύ σοβαρές τομές οι οποίες χάνονται στη ροή της επικαιρότητας. Για παράδειγμα, οι πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εργασίας για τον Προσωπικό Βοηθό για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, η «Νταντά της Γειτονιάς» για την εργαζόμενη μητέρα, πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Τα δικαιώματα του καταναλωτή στις ηλεκτρονικές αγορές που θα εξετάσουμε σήμερα. Είναι μέτρα τα οποία πρέπει να γίνονται γνωστά, δίπλα στις κεντρικές μας μεταρρυθμίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ερώτημα όμως είναι, πώς γίνεται με τόσους δημοσιογράφους να μην μπορεί να περάσει το μήνυμα;

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η κόντρα Πλεύρη – Σκέρτσου για την διαχείριση της πανδημίας

Η αιχμηρή απάντηση του Γεωργούλη στον Μπογδάνο για το Your Face Sounds Familiar

Λάβρος Βενιζέλος για τον κορωνοϊό: Πεθαίνουν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:23