search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:14
MENU CLOSE

Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: Δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια- Την Πέμπτη η κηδεία του

06.10.2021 16:08
Tsoymanhs- new

Σε αυτοχειρία φαίνεται να καταλήγουν οι αρχές ότι οφείλεται ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διεξήχθη, ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόγχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up.

Σύμφωνα με τα ευρύματα της ιατροδικαστού Λήδας Κοβάτση, δεν προέκυψε εμπλοκή άλλου προσώπου, οπότε οι αρχές στρέφονται στην αυτοχειρία.

Υπενθυμίζεται ότι τη σορό του εντόπισαν το πρωί της Τρίτης ψαράδες που ειδοποίησαν τις Αρχές. Την προηγούμενη μέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από δικούς του ανθρώπους , καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν.

Πληροφορίες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή έκαναν λόγο για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ φέρεται να είχε δηλώσει ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό, ενώ, μεταξύ άλλων, φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Βέροιας, του Απόλλωνα Πόντου, του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην ιδιαίτερη του πατρίδα, στη Θεσπρωτία.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πλήρη ελευθερία για τους εμβολιασμένους στην εστίαση ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης – Καταργούνται τα mini lockdown

Τζιτζικώστας για παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: «Πρέπει να γίνει, με πολύ αυστηρά μέτρα»

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Παλαιοκώστας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32