search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση ξέσπασμα για το ροζ βίντεο – «Ακούς; Σε εσένα το λέω»

10.10.2021 12:53
Τραγωδία για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της - Media

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το MasterChef, ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό το στο Instagram κατά όσων της στέλνουν προσβλητικά μηνύματα.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ακούς; Σε εσένα το λέω… σε εσένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε εσένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε εσένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα…

Υποτιμητικά και σκληρά… σε εσένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος… Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι.

Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου. Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα.

Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε».

Μιλώντας νωρίτερα σε εκπομπή για τη διαρροή βίντεο με προσωπικές της στιγμές, η φιναλίστ του 3ου MasterChef -που έχασε πρόσφατα τον πατέρα της από τη ζωή- ομολόγησε πως την κατέστρεψε ψυχολογικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18