search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:00
MENU CLOSE

Λευτέρης Πανταζής για… καταχρήσεις: Ας πεθάνω από το τραγούδι κα τις γυναίκες (Video)

11.10.2021 13:05
pantazis_new

Για την μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία του στο λαϊκό  τραγούδι αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Δέχτηκα bulling. Ήμουν το “Ρωσάκι που τραγουδάει”, ο “ρωσοπόντιος”. Το ξεπέρασα», σχολίασε για τα πρώτα του δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία σχετικά με ένα από τα πιο γνωστά του κομμάτια, το «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

«Ο Νίκος Καρβέλας μού έγραψε το κομμάτι “το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” την περίοδο που ήταν χωρισμένος με την Άννα Βίσση», αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το σουξέ και μίλησε για τα γυρίσματα από το βίντεο κλιπ και το ψέμα που είπε στην κόρη του, Κόνι.

«Είχα πει ένα μικρό ψέμα στην κόρη μου, ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε για εκείνη. Η Βίκυ Καγιά ήρθε στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι με τη μαμά της. Ήταν 15 χρονών. Της είχα πει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Στο clip την ερωτευτήκαμε όλοι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»

Παράλληλα, μίλησε και για έναν ακόμη σημαντικό σταθμός στη ζωή του, τις σχέσεις του με το γυναικείο φύλλο.

«Με ρώτησαν αν έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Είμαι πολλά χρόνια τραγουδιστής, δεν τις έχω μετρήσει. Δούλευα στο Αιγάλεω και μια γυναίκα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος για να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα», τόνισε ενώ σχολίασε και μια από τις πιο γνωστές του σχέσεις, αυτή με την Άντζελα Δημητρίου:

«Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν σε σχέση 3μιση χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο».

Τέλος, παρά τα χρόνια του στη νύχτα, ο Λευτέρης Πανταζής επιμένει να τονίζει κάθε φορά ότι δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις.

«Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο όλα αλλά από όλα αυτά περισσότερο μου αρέσουν οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά», επισήμανε ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καζάκου: «Αφήστε ήσυχη την κόρη μου» (Video)

Η Τάνια Τρύπη μιλάει για το #metoo: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα από το ανθρώπινο είδος»

Η απρόσμενη ερώτηση στην Adele για τη Δέσποινα Βανδή – Το repost της ελληνίδας σταρ (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:00