search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Σεξισμός Ψωμιάδη υπέρ Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε» (Video)

11.10.2021 12:12
psomiadis_new

Σε δηλώσεις που στάζουν σεξισμό και μισογυνισμό προχώρησε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλοντας να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις κατηγορίες βιασμού κα σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετωπίζει.

«Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε», σχολίασε προκλητικά αναφερόμενος στις γυναίκες που έχουν προχωρήσει στις σχετικές καταγγελίες.

«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά παίρνοντας συνολική θέση και για τα διαστάσεις του κινήματος #MeToo στη Ελλάδα και παγκοσμίως.

Επίσης, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης μίλησε για τη φωτιά που ξέσπασε στο αμάξι του και παραλίγο να καεί ζωντανός καθώς και για την πορεία του στην πολιτική.

«Ήμουν ο Μέσι της πολιτικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στον ANT1, εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη».

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο twitter για το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας – «Θυμίζει τον κακό από το Terminator» (photos)

Πάτρα: Ντελιβεράς δίνει μαθήματα ανθρωπιάς – Η viral εικόνα με τον άστεγο και τα αποθεωτικά σχόλια (photos)

Λέκκας για Εύβοια: Δεν έγιναν οι σωστές παρεμβάσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα στα καμένα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09