search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Ο Πέτσας θεωρεί άστοχη την… δική του δήλωση για την Εύβοια (Video)

13.10.2021 12:38
petsas_new

Εξηγήσεις για την δήλωσή του, που προκάλεσε αντιδράσεις έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας είχε πει ότι «οι πλημμύρες στην Εύβοια δεν πρέπει να συνδέονται με τα καμένα στην περιοχή».

«Ετσι όπως το λέτε, στην έκταση όλη της Εύβοιας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν άστοχη η δήλωση. Εγώ σας λέω όμως το άλλο: βλέπω μία εικόνα (που σχολίασα) εκείνη τη στιγμή που δείχνει κάποιος έναν δρόμο κομμένο, μια πλαγιά που δεν έχει φέρει φερτά υλικά, αλλά είναι στη θέση της. Επειδή έχω δει πάρα πολλές τέτοιες εικόνες στην Ιθάκη, χωρίς καμένα, στην Καρδίτσα, χωρίς καμένα, στην περιοχή του Έβρου τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021, χωρίς καμένα, με κομμένους δρόμους, καταλαβαίνω ότι δεν θα πετάμε πάντα την εύκολη λύση ότι φταίνε τα καμμένα γι΄αυτό που μας συμβαίνει. Θα πρέπει να δούμε όλες τις πτυχές, με ψυχραιμία. Αν οι ειδικοί λένε ότι αυτό οφείλεται στα καμένα, να το αναγνωρίσουμε. Αν λένε ότι υπάρχουν άλλα θέματα, αστοχίες, προβλήματα που δεν έχουν γίνει, εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των χρημάτων των φορολογούμενων, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με την Περιφέρεια και με τον Δήμο και με όλους όσοι εμπλέκονται στην κατασκευή των έργων», δήλωσε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο Open.

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρχικά αναφέρθηκε στις διαδικασίες που έχουν κινηθεί για την αποκατάσταση των ζημιών, σημειώνοντας πως “αυτά που σας λέω είναι χρόνοι ρεκόρ για τη δημόσια διοίκηση” ενώ επεσήμανε πως “σαν ΥΠΕΣ κάναμε ο,τι μπορούσαμε”, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για τη μη ψήφιση σχετικής διάταξης στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Θέλει ο Βελόπουλος να συμμετέχει σε μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Καραμανλής: Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς και η σύζυγός του – Η ανάρτηση για το παιδί του και το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:25