search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Τσιτσιπάς: Έξαλλος και άλλος αντίπαλος του, που έχασε – «Σου μιλάει ο πατέρας σου» του είπε (Video)

13.10.2021 16:20
tsitsipas-new

Φαίνεται ότι οι αντίπαλοι που χάνουν από τον Στέφανο Τσιτσιπά, έχουν βρει τρόπο να απαλύνουν την ήττα τους. Διαμαρτύρονται συνεχώς (άδικα ή όχι δεν το ξέρουμε) και λένε ότι ο Τσιτσιπάς παίρνει συνέχεια οδηγίες από τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ένας βασικός κανόνας στο τένις είναι πως ο προπονητής απαγορεύεται να μιλάει και να καθοδηγεί τον παίκτη του.


Ο Φάμπιο Φονίνι ο οποίος έχασε από τον Τσιτσιπά ακολούθησε και εκείνος αυτήν την τακτική. Όταν οι δυο αντίπαλοι πήγαν προς το φιλέ για να δώσουν τα χέρια και να συγχαρεί ο ένας τον άλλον, ο Ιταλός εκνευρισμένος είπε: «πάντα μιλάει ο πατέρας σου και το ξέρεις καλύτερα από μένα», με τον Ελληνα τενίστα να του απαντά: «Πώς μπορώ να τον ακούσω από την άλλη άκρη του court;».


Βέβαια στο πρώτο σετ του Indian Wells που ο Ιταλός ήταν μπροστά ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για τον πατέρα του Τσιτσιπά. Όταν όμως στο δεύτερο σετ η κατάσταση άρχισε να αλλάζει, τότε ο Φονίνι άρχισε την γκρίνια. Μάλιστα διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς μιλούσε στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ζήτησε να δεχτεί και ποινή ο Τσιτσιπάς για coaching από τον πατέρα του, κάτι που δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης:

Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο

Squid Game: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix – Κορυφή τηλεθεάσεων για τον πρώτο μήνα

Βόρεια Κορέα: Στρατιωτική επίδειξη υπό το βλέμμα του Κιμ – Στρατιώτες σπάνε τούβλα και ξαπλώνουν σε σπασμένα γυαλιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24