search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εισήγηση Στυλιανίδη για απαγόρευση κυκλοφορίας, τηλεργασία και κλείσιμο του Κηφισού

14.10.2021 20:32
kifisos-new

Σε συναγερμό βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα επικίνδυνα φαινόμενα που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μπάλλος», με το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας να εισηγείται μέτρα που δεν έχουν ληφθεί ξανά στο παρελθόν.

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη μετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργόςΚλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, έχει εισηγηθεί τη μερική ή ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας με την αξιοποίηση και της αστυνομίας και του στρατού, για να διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση.

Ακόμη στις βασικές εισηγήσεις του ήταν η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής και έπειτα αναμένεται να ενταθούν εκ νέου τα καιρικά φαινόμενα.

Ένα ακόμη σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι, οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να δουλέψουν την Παρασκευή με τηλεργασία, για να μειωθεί η κινητικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Απίστευτες εικόνες από λεωφορείο που βούλιαξε στην παλαιά Ποσειδώνος (Photos)

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου» – Όλη η απολογία της κατηγορούμενης

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Πώς θα γίνει – Τι προβλέπει η εγκύκλιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36